Komende evenementen

Geen evenementen

Foto gallerie

Foto's van Amstaffs van leden.

Stuur gerust uw foto's naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  om hierin opgenomen te worden. Bij voorkeur met een copyright watermerk, maar niet met een kennelnaam (roepnaam op foto mag wel). Het moet gaan om eigen foto's dus waarvan u zelf het copyright heeft. Voor publicatie op de website laden wij de foto's op onze Flickr account. Door het insturen van een foto gaat u akkoord met publicatie op onze website en/of in ons clubblad en op de Flickr account.

De foto's zijn gepubliceerd per set (aanleverend lid), en u kunt door alle sets bekijken in Flickr. Klik daarvoor hier of start de complete slideshow.

De American Staffordshire Terrier behoort de indruk te geven van grote kracht in verhouding tot zijn grootte. Een hond die stevig in elkaar zit, gespierd maar ook lenig en gracieus is en attent ten opzichte van zijn omgeving. Hij moet geblokt zijn, mag geen lange poten hebben en niet 'racy' in outline zijn. Zijn moed is spreekwoordelijk.