Komende evenementen

Geen evenementen

We vinden regelmatig leuke websites op het internet en om u daarvan te laten meegenieten, plaatsen we de links naar die websites hier.

 • Aangesloten FCI kennels

  Deze links zijn op verzoek van de betreffende fokkers geplaatst, de ASTCH kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor de verstrekte informatie en het handelen van de vermelde kennels.

  Als u uw kennellink hier wilt plaatsen kunt u uw aanmelding sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en tegelijkertijd 10 euro (per jaar) overmaken op reknr.  ( NL36 BUNQ 2025 4212 06 )  tnv penningmeester ASTCH , o.v.v uw kennelnaam en uw lidmaatschapsnummer.

  Er kan alleen een kennellink geplaatst worden als de kennel zich in Nederland bevind en u lid bent van de A.S.T.C.H., immers men dient zich te houden aan de Nederlandse regelgeving. 
  Hierbij valt onder andere te denken aan de verplichte Maatschappelijk Aanvaardbaar Gedragtest.

  Als men een kennellink op de website heeft staan,  kan men tevens gratis gebruik maken van de nestvermelding (als men aan alle verdere eisen voldoet). 
  Als u geen kennellink op de website hebt, maar toch een nestvermelding op de website wil,  dan betaalt u 10 euro per nestvermelding.

 • Andere links

De American Staffordshire Terrier behoort de indruk te geven van grote kracht in verhouding tot zijn grootte. Een hond die stevig in elkaar zit, gespierd maar ook lenig en gracieus is en attent ten opzichte van zijn omgeving. Hij moet geblokt zijn, mag geen lange poten hebben en niet 'racy' in outline zijn. Zijn moed is spreekwoordelijk.